Català
Español
Français
English
   

     
 

Disseny

Enginyeria

Motlles

Productes

Planta Productiva - Fabricació  

Des de un començament ETOW va entendre que per arribar a donar un servei total al client darrera de la fabricació dels motlles a Xina i devia d'haver la fabricació al mateix pais intentant cercar la competivitat i les grans possibilitats que ens donava de compra per altres components i per desenvolupar Xina.

Així l'any 2006 conjuntament amb l'empresa GIRAVI de Sant Pere de Ribes s'aconsegueix inaugurar una planta d'injecció a la mateixa ciutat de Suzhou de 2500 m2. Amb 16 màquines d'injecció.

 
workers
workers

Desde el darrer mes de juny del 2009 la planta pertany en un 100% a ETOW-TOOL S.L. després d'haver comprat a l'empresa Giravi el 60% del capital.

Al dia d'avui estem produint més de 50 mil.lions de peces i més de 7 mil.lions de producte final ja que una de les avantatges més interessants es poder realitzar diferents muntatges i així entregar el producte final als nostres clients situats arreu del món. Així, partint de matèria primera arribem a embalar i paletitzar el producte directe als punts de venta que el nostre client ens demana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ETOW TOOL, S.L. - Passeig Can Feu, 58 08205 Sabadell Barcelona Tel +34 93 724 2527 - Fax. +34 93 724 2526