Català
Español
Français
English
   

     
 

Disseny

Enginyeria

Motlles

Productes

Història i Evolució  

ETOW-TOOL, neix l'any 2003 a Sabadell (Barcelona) com a SCP i la funden dos enginyers antics companys de feina moguts per la competivitat que es la latent en la fabricació de motlles a Xina.

 

Així, després de realitzar varis viatges per sondejar diferents possibles proveïdors s'arriba a acords per la fabricació dels motlles i també es contracta un representant per realitzar el seguiment durant la fase de construcció dels mateixos.

La combinació d'una molt acurada atenció amb els clients i un alt nivell de qualitat fa que l'empresa vagi cuallant i mostra més representativa és el fet de que es van aconseguint nous clients i també amb la confiança guanyada els mateixos clients van repetint projectes amb la nostre empresa.

workers

L'augment pel que fa als projectes i també a la seva complexitat fa que ETOW a partir de l'any 2006 passi a fundar ETOW Xina a la ciutat de Suzhou (90 km de Shanghai) amb la contractació en plantilla de 4 persones que se'n encarreguen de revisar els dissenys dels motlles, fer un seguiment acurat des del punt de vista de la qualitat i del timing i preparar els viatges que es realitzen mensualment dels project managers que des de sabadell on hi ha la central de l'empresa viatgen a Xina per estar presents a les proves dels motlles i així poder parlar amb més coneixement de causa amb els clients que estan tractant a diari.

La creació d'ETOW a Xina va paral.lelament amb l'increment de personal a Sabadell i els projectes es succeeixen de manera que els clients cada cop demanen una ampliació dels nostres serveis des del disseny fins a l'enginyeria i també la producció a la nostra propia planta d'injecció situada també a Suzhou on avui es una planta d'injecció amb muntatge que ocupa més de 150 persones propietat 100% de ETOW.

A dia d'avui ETOW és aixó una empresa on evidentment es fan motlles d'injecció, bufat, compressió per plàstic i d'alumini i zamak però a on es pot arribar amb una idea i podem portar un producte final claus en ma a l'usuari final.

 
ETOW TOOL, S.L. - Passeig Can Feu, 58 08205 Sabadell Barcelona Tel +34 93 724 2527 - Fax. +34 93 724 2526